Espresso con Panna

10. november 2023

Beskrivelse:
Espresso con Panna er en espresso-drik, der er toppet med en generøs portion pisket fløde, hvilket giver den en rig og luksuriøs smag.

Ingredienser:
Espresso, pisket fløde.

Sådan laver du en espresso con panna

Bryg en espresso, og top den med en generøs portion pisket fløde. For at lave Espresso con Panna, brygges en stærk espresso, som derefter toppes med en generøs portion af let pisket fløde. Fløden skal være pisket til den er luftig, men stadig flydende nok til at blande sig let med espressoen.



Alternative navne:
Ingen

Dansk navn:
Espresso con Panna

Oprindelse og historie:
Espresso con Panna betyder "espresso med flødeskum" på italiensk og er en populær variation i Italien og andre steder. Espresso con Panna, som direkte oversat betyder 'espresso med fløde', er en klassisk italiensk kaffedrik. Den er særligt populær som en dessertkaffe og tilbydes ofte i italienske restauranter som en sød afslutning på måltidet.

Tilbehør:
Espresso con Panna kop eller glas.